Touringcar Barendrecht

Binnenkort een touringcar huren in Barendrecht? Wij hebben de ideale aanbieder voor u gevonden! De heen- en terugreis heeft een grote invloed op het succes van uw uitje, waarbij service, kwaliteit, hygiëne en comfortabele zitplaatsen grote rol spelen. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar het ideale busbedrijf in Barendrecht en hebben de ideale aanbieder gevonden. Oad busreizen heeft een landelijke dekking, beschikt over verschillende kwaliteitscertificaten en levert comfortabele/schone bussen tegen scherpe tarieven.

Touringcar huren in Barendrecht

Voor zowel zakenrelaties, medewerkers als vrienden zijn er pasklare oplossingen. Zo kunt u luxe bussen met Wifi, catering en presentatie mogelijkheden boeken en eenvoudige bussen met comfortabele zitplaatsen boeken.

Touringbus bedrijven in Barendrecht

Hieronder vindt u een overzicht van touringbus bedrijven in Barendrecht.

Oad Busreizen

Oad busreizen verzorgt busreizen van en naar Barendrecht en is volgens ons de beste keus.


Touringcarbedrijf J L De Jong

Stolwijkstraat 43-45, 3079 DN Rotterdam


Van Heugten Tours

Westvlietweg 110, 2495 AD Den Haag


Boom Travel

Eurekaweg 18, 2991ZB Barendrecht

Veelgestelde Vragen

Een touringcar in of naar Barendrecht huren en heeft u een vraag? Stel deze gerust via ons contactformulier!

Hoe duur is een touringcar naar Barendrecht?

Benieuwd wat de tarieven zijn voor een reis per touringcar naar Barendrecht? De prijs voor een touringcar met chauffeur naar Barendrecht is afhankelijk van het aantal personen, het beginpunt van de reis en de reisduur. Daarbij kan er uit verschillende comfortklassen worden gekozen bij Oad Busreizen. Er is daarom geen eenduidig antwoord te geven. Wij raden aan om gratis en vrijblijvend een prijs aanvraag te doen.

Barendrecht

Opstapplaatsen in Barendrecht

Een bus of touringcar huren in Barendrecht? De chauffeur zorgt ervoor dat het opstappunt nabij uw opstapadres is om het comfort van uw reis te verhogen.

Bus huren naar Barendrecht met buschauffeur

Een bus met chauffeur naar Barendrecht huren? Voor busreizen vanaf 8 personen worden bussen van Oad Reizen altijd met gecertificeerde buschauffeur verhuurt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de reis en kunt u optimaal genieten.

Bus huren in Barendrecht

Wilt u een bus huren in Barendrecht met chauffeur? Vanaf 8 personen t/m duizenden biedt Oad oplossingen tegen scherpe tarieven. Binnenkort een bus/touringcar van of naar Barendrecht nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande knop, waarna er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Voordelen

  • Eigen chauffeurs en reisleiders
  • Directe verbinding
  • Lage tarieven
  • Gevarieerde wagenpark
  • Comfortabel reizen

Gelegenheden

Bedrijfsuitje Schoolreisje
Transfer Vliegveld Pendelbussen
Wintersport Zomervakantie
Groepsreizen Sportwedstrijden
Evenement Festival

*Certificaten, SGR, ANVR, ISO 9001, KNV en SKTB

Barendrecht op de kaart


Meer over: Touringcar verhuur

Nieuwsbrief

Directe verbinding  |  Voordelige tarieven  |  Comfortabele zitplaatsen  |  Voldoende bagageruimte  |  Gratis omboeken/annuleren

Deel deze pagina!

Close