Met de bus naar Maastricht? Via onze website vindt u de goedkoopste bustickets naar Maastricht en bespaart u enorm op de reiskosten. Met een busreis geniet u van comfortabele stoelen, een directe verbinding, voldoende bagageruimte en gratis WiFi. Daarbij is het mogelijk om uw reis gratis te annuleren, waardoor u nergens aan vast zit. De reistijd is uiteraard afhankelijk van het traject, evenals de tarieven.

Bus Maastricht

Bezienswaardigheden in Maastricht

Momenteel wonen er ruim 120 000 inwoners in Maastricht, benieuwd wat u hier kunt doen? Bekijk de onderstaande bezienswaardigheden in Maastricht!

  • Sint-Servaasbasiliek;
  • Bonnefantenmuseum;
  • Sint Pietersberg;
  • Natuurhistorisch Museum Maastricht;
  • Museum aan het Vrijthof.

Goedkope busreis naar Maastricht

Wilt u een goedkope busreis naar Maastricht maken? Boek dan een ticket via onze website en bespaar op uw reiskosten. Wij publiceren dagelijks de laatste kortingsacties en aanbiedingen voor busreizen binnen Nederland en Europa. Zo zijn er regelmatig goedkope busreizen naar Maastricht verkrijgbaar, doordat u tijdens een actieperiode met korting kunt reizen.

Touringcar naar Maastricht

Wilt u met een hele groep per touringcar naar Maastricht? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een touringcar naar Maastricht. Hiermee ontvangt u vaak groepskorting op uw busreis, heeft u een directe verbinding naar Maastricht en een bus die voldoet aan uw eisen/behoefte.

Priis aanvragen? Ga naar: Touringcar huren in Maastricht

Flixbus naar Maastricht

De nieuwe vervoerder van Nederland met dagelijks 45.000 busreizen in 16 verschillende Europese landen. Wilt u per Flixbus naar Maastricht? Boek uw reis dan via onze website en geniet van de onderstaande voordelen!

Directe verbinding Lage reiskosten Gratis WiFi
Comfortabele stoelen Voldoende bagageruimte Gratis annuleren