Volg deze pagina voor het laatste en meest actuele bus nieuws van Nederland. Hieronder vindt u de laatste artikelen, nieuwsfeiten en ontwikkelingen.

Tickets boeken

Touringcarverhuur bedrijf zoeken

Heeft u binnenkort een evenement, reis, schoolreisje of bedrijfsuitje gepland? Dan moet u opzoek naar een touringcarverhuurbedrijf. Via internet treft u honderden websites, maar welke is nou het goedkoopst, betrouwbaarst en veiligst. Wij hebben daarom op prijs/kwaliteit gezocht en het juiste busbedrijf voor u gevonden. Met de scherpe tarieven, comfortabele bussen en uitstekende service is dit het ideale touringcarverhuur bedrijf.

Touringcarverhuur van Oad

Of u nou met 25 personen op wintersport wilt of met 50 duizend personen naar een festival. Oad busreizen kan dit allemaal voor u verzorgen. U hoeft enkel het offerte formulier op onze website in te vullen, waarna u gratis en vrijblijvend een offerte ontvangt. Oad staat bekend om haar uitstekende kwaliteit, service, scherpe prijs en jarenlange ervaring

 Oad bus verhuur

Wilt u geen gedoe, oude bussen, een buitenlandse buschauffeur en vieze bussen? Wacht dan niet langer en kies voor Oad busreizen.

Betrouwbare touringcar verhuur

Opzoek naar betrouwbare touringcar verhuur? Middels het internet is het niet altijd goed te bepalen of een touringcarbedrijf ervaring heeft, kwaliteit levert, directe verbindingen garandeert en een redelijk prijs hanteert. U doet er daarom verstandig aan om eerst te bedenken wat uw behoeftes zijn, waarna u opzoek gaat naar een geschikte touringcar verhuurder. Stel uzelf de onderstaande vragen, voordat u opzoek gaat naar een touringcar verhuurbedrijf.

Direct een touringcar huren? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Hoeveel personen dien ik te vervoeren?

Een touringcar voor 30 personen huren? Dit kan bijna overal, maar wilt u meer dan 100 personen vervoeren dan dient u opzoek te gaan naar een serieus touringcar verhuur bedrijf. Via onze website kunt u altijd bij Oad terecht, want zij bieden busreizen aan voor groepen van 25 tot 50 duizend personen. Op deze manier kunt u altijd terecht bij Oad busvervoer.

Wil ik de goedkoopste optie?

U levert vaak in op kwaliteit, comfort en hygiëne. Daarbij kan het zijn dat u bij de goedkoopste touringcar verhuurder een buitenlandse chauffeur krijgt, facturatie moeizaam verloopt en een stuk service ontbreekt. Wij raden daarom af om opzoek te gaan naar de aller goedkoopste optie, maar een aanbieder via onze website inschakelt. Zij rekenen scherpe/lage tarieven en u bent verzekerd van kwaliteit, service, comfort en optimale hygiëne.

Touringcar huren bij Oad

Wilt u een touringcar huren bij Oad? Vraag dan direct een offerte aan via onze website. Oad kent vele voordelen en is een betrouwbare en erkende verhuurder van touringcars in Nederland. Met een landelijke dekking en een ruime vloot is Oad de beschikte partner voor grote en kleine evenementen. Zo heeft Oad in het verleden al verschillende grote evenementen ondersteund van 50 tot 50 duizend personen.

Huren van Touringcar bij Oad

Touringcar huren bij Oad

Wilt u een touringcar bij Oad huren? Doe een offerte aanvraag, want enkele busreis is maatwerk. Voer uw vertrek- en aankomststation in, het aantal personen en geef aan of het om een enkele reis of retour gaat.

Lees meer

Plan een reis met de bus naar Turkije

Wat veel mensen niet weten is dat het mogelijk is om met de bus naar Turkije op vakantie te gaan. Ruim 95% van alle vakantie gangers die naar Turkije afreizen geven aan met het vliegtuig te gaan, logisch gezien de afstand naar Turkije. Toch zijn er ook voordelen aan een busreis naar Turkije, denk bijvoorbeeld aan de kosten. Vanwege de lage vraag vanuit de consument is het aantal aanbieders van deze reizen ook gering, maar de aanbieders die er zijn bieden al tickets aan vanaf slechts 100 euro. Wanneer je dus graag een lowbudget vakantie wilt, is dit zeker een optie die te overwegen is.

Organiseren & Plannen

Bij iedere reis is het belangrijk dat alles goed georganiseerd is en van te voren duidelijk is qua regelgeving en afspraken. Zo is het bij een reis naar Turkije heel belangrijk dat je niet vergeet dat voor toelating tot Turkije een visum benodigd is. Zonder visum is het onmogelijk om het land in te komen en het is dus zaak dat dit van te voren goed geregeld is. Het is sinds 2014 mogelijk om dit al van te voren via het internet te regelen, zo wordt drukte op de luchthavens zoveel mogelijk vermijd. Wilt u meer informatie over de geldigheid en de maximale verblijfsduur met een Turks visum? Bekijk dan de website: www.turksvisum.com voor alle aanvullende informatie.

Lees meer

11 bussen in Hoofddorp en omgeving bekogeld

In Noord-Holland zijn in de afgelopen periode al 11 bussen bekogeld. Afgelopen weekend gebeurde het in Hoofddorp, waarbij een stadsbus van Connexxion ter hoogte van halte Toolenburg werd bekogeld door jongeren met stenen. De buschauffeur maakte direct melding van het incident, maar de jongeren werden niet gepakt. Er raakte deze keer gelukkig niemand gewond, maar buschauffeurs in de regio zijn het helemaal zat.

Bus van Connexxion

Lees meer

Bus in Haarlem bekogeld met stenen

Afgelopen weekend is een bus in Haarlem bekogeld met stenen door nog onbekende jongeren. Hierbij heeft een 25-jarige man uit Nieuw-Vennep een steen tegen zijn hoofd gekregen, terwijl hij niets vermoedend meereed met de bus. Hij moest voor ernstige verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht. Tevens moest de bus naar de remise worden gebracht ter reparatie, aangezien deze niet meer verder kon rijden met de opgelopen beschadigingen.

Connexxion

Lees meer

Reizigers kritisch over bus van de toekomst

Afgelopen week heeft een Chinees vervoersbedrijf een ontwerp van de toekomstige bus getoond. Dit vernieuwende ontwerp zou 5x goedkoper zijn dan de aanleg van een metronetwerk en binnen een jaar kunnen worden geplaatst. De Chinese hoofdstad Peking is namelijk opzoek naar nieuwe mogelijkheden om de drukte te handhaven en dit ontwerp zou weleens de oplossing kunnen zijn. In totaal zouden er ongeveer 1200 passagiers tegelijkertijd kunnen worden vervoerd, waarbij de bus via een rails over de weg schuift (vergelijkbaar met een trein of tram).

Lees meer

Nieuwsbrief

Directe verbinding  |  Voordelige tarieven  |  Comfortabele zitplaatsen  |  Voldoende bagageruimte  |  Gratis omboeken/annuleren

Deel deze pagina!

Close