Binnenkort een touringcar huren in Rotterdam? Wij hebben de ideale aanbieder voor u gevonden! De heen- en terugreis heeft een grote invloed op het succes van uw uitje, waarbij service, kwaliteit, hygiëne en comfortabele zitplaatsen grote rol spelen. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar het ideale busbedrijf in Rotterdam en hebben de ideale aanbieder gevonden. Flixbus heeft een landelijke dekking, beschikt over verschillende kwaliteitscertificaten en levert comfortabele/schone bussen tegen scherpe tarieven.

Touringcar huren in Rotterdam

Voor zowel zakenrelaties, medewerkers als vrienden zijn er pasklare oplossingen. Zo kunt u luxe bussen met Wifi, catering en presentatie mogelijkheden boeken en eenvoudige bussen met comfortabele zitplaatsen boeken.

Wilt u direct een offerte van een touringcar verhuur bedrijf in Rotterdam? Bij Flixbus betaalt u geen reserveringskosten, ontvangt u direct een offerte en zijn er geen bijkomende kosten.

Touringcar bij Flixbus huren

Touringbus bedrijven in Rotterdam

Hieronder vindt u een overzicht van touringbus bedrijven in Rotterdam.

Flixbus huren in Rotterdam

De prachtige groene bussen van Flixbus rijden ook van en naar Rotterdam. Wilt u een touringcar huren in of naar Rotterdam? Dan raden wij Flixbus aan. Geschikt voor kleine tot grote groepen voor elke gelegenheid, u ontvangt direct een offerte en alle kosten zijn inclusief (parkeren, tol, brandstof, verzorging en overnachting).


J L De Jong

Stolwijkstraat 43-45, 3079 DN Rotterdam


Metropoolreizen B.V.

Leerlooierstraat 44, 3194 AB Hoogvliet Rotterdam


Leo Ringelberg

Leerlooierstraat 44, 3194 AB Hoogvliet Rotterdam

Veelgestelde Vragen

Een touringcar in of naar Rotterdam huren en heeft u een vraag? Stel deze gerust via ons contactformulier!

Hoe duur is een touringcar naar Rotterdam?

Benieuwd wat de tarieven zijn voor een reis per touringcar naar Rotterdam? De prijs voor een touringcar met chauffeur naar Rotterdam is afhankelijk van het aantal personen, het beginpunt van de reis en de reisduur. Daarbij kan er uit verschillende comfortklassen worden gekozen bij Flixbus. Er is daarom geen eenduidig antwoord te geven. Wij raden aan om gratis en vrijblijvend een prijs aanvraag te doen.

Rotterdam

Opstapplaatsen in Rotterdam

Een bus of touringcar huren in Rotterdam? De chauffeur zorgt ervoor dat het opstappunt nabij uw opstapadres is om het comfort van uw reis te verhogen.

Bus huren naar Rotterdam met buschauffeur

Een bus met chauffeur naar Rotterdam huren? Voor busreizen vanaf 8 personen worden bussen van Flixbus altijd met gecertificeerde buschauffeur verhuurt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de reis en kunt u optimaal genieten.

Bus huren in Rotterdam

Wilt u een bus huren in Rotterdam met chauffeur? Vanaf 8 personen t/m duizenden biedt Flixbus oplossingen tegen scherpe tarieven. Binnenkort een bus/touringcar van of naar Rotterdam nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande knop, waarna er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Voordelen

  • Eigen chauffeurs en reisleiders
  • Directe verbinding
  • Lage tarieven
  • Gevarieerde wagenpark
  • Comfortabel reizen

Gelegenheden

Bedrijfsuitje Schoolreisje
Transfer Vliegveld Pendelbussen
Wintersport Zomervakantie
Groepsreizen Sportwedstrijden
Evenement Festival

*Certificaten, SGR, ANVR, ISO 9001, KNV en SKTB

Rotterdam op de kaart

{mymaplocation id=85 width=100% height=400px zoom=11 type=google }


Meer over: Touringcar verhuur