Binnenkort een touringcar huren in Oss? Wij hebben de ideale aanbieder voor u gevonden! De heen- en terugreis heeft een grote invloed op het succes van uw uitje, waarbij service, kwaliteit, hygiëne en comfortabele zitplaatsen grote rol spelen. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar het ideale busbedrijf in Oss en hebben de ideale aanbieder gevonden. Flixbus heeft een landelijke dekking, beschikt over verschillende kwaliteitscertificaten en levert comfortabele/schone bussen tegen scherpe tarieven.

Touringcar huren in Oss

Voor zowel zakenrelaties, medewerkers als vrienden zijn er pasklare oplossingen. Zo kunt u luxe bussen met Wifi, catering en presentatie mogelijkheden boeken en eenvoudige bussen met comfortabele zitplaatsen boeken.

Wilt u direct een offerte van een touringcar verhuur bedrijf in Oss? Bij Flixbus betaalt u geen reserveringskosten, ontvangt u direct een offerte en zijn er geen bijkomende kosten.

Touringcar bij Flixbus huren

Touringbus bedrijven in Oss

Hieronder vindt u een overzicht van touringbus bedrijven in Oss.

Flixbus huren in Oss

De prachtige groene bussen van Flixbus rijden ook van en naar Oss. Wilt u een touringcar huren in of naar Oss? Dan raden wij Flixbus aan. Geschikt voor kleine tot grote groepen voor elke gelegenheid, u ontvangt direct een offerte en alle kosten zijn inclusief (parkeren, tol, brandstof, verzorging en overnachting).


Van Driel

Galliërsweg 15, 5349 AT Oss


Fassbender Touringcars

Hoofdstraat 53, 5481 AB Schijndel


Touringcar Dortmans B.V.

Heidebloemstraat 15-A, 5482 ZA Schijndel

Veelgestelde Vragen

Een touringcar in of naar Oss huren en heeft u een vraag? Stel deze gerust via ons contactformulier!

Hoe duur is een touringcar naar Oss?

Benieuwd wat de tarieven zijn voor een reis per touringcar naar Oss? De prijs voor een touringcar met chauffeur naar Oss is afhankelijk van het aantal personen, het beginpunt van de reis en de reisduur. Daarbij kan er uit verschillende comfortklassen worden gekozen bij Flixbus. Er is daarom geen eenduidig antwoord te geven. Wij raden aan om gratis en vrijblijvend een prijs aanvraag te doen.

Oss

Opstapplaatsen in Oss

Een bus of touringcar huren in Oss? De chauffeur zorgt ervoor dat het opstappunt nabij uw opstapadres is om het comfort van uw reis te verhogen.

Bus huren naar Oss met buschauffeur

Een bus met chauffeur naar Oss huren? Voor busreizen vanaf 8 personen worden bussen van Flixbus altijd met gecertificeerde buschauffeur verhuurt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de reis en kunt u optimaal genieten.

Bus huren in Oss

Wilt u een bus huren in Oss met chauffeur? Vanaf 8 personen t/m duizenden biedt Flixbus oplossingen tegen scherpe tarieven. Binnenkort een bus/touringcar van of naar Oss nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande knop, waarna er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Voordelen

  • Eigen chauffeurs en reisleiders
  • Directe verbinding
  • Lage tarieven
  • Gevarieerde wagenpark
  • Comfortabel reizen

Gelegenheden

Bedrijfsuitje Schoolreisje
Transfer Vliegveld Pendelbussen
Wintersport Zomervakantie
Groepsreizen Sportwedstrijden
Evenement Festival

*Certificaten, SGR, ANVR, ISO 9001, KNV en SKTB

Oss op de kaart

{mymaplocation id=34 width=100% height=400px zoom=11 type=google }


Meer over: Touringcar verhuur