Binnenkort een touringcar huren in Maastricht? Wij hebben de ideale aanbieder voor u gevonden! De heen- en terugreis heeft een grote invloed op het succes van uw uitje, waarbij service, kwaliteit, hygiëne en comfortabele zitplaatsen grote rol spelen. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar het ideale busbedrijf in Maastricht en hebben de ideale aanbieder gevonden. Flixbus heeft een landelijke dekking, beschikt over verschillende kwaliteitscertificaten en levert comfortabele/schone bussen tegen scherpe tarieven.

Touringcar huren in Maastricht

Voor zowel zakenrelaties, medewerkers als vrienden zijn er pasklare oplossingen. Zo kunt u luxe bussen met Wifi, catering en presentatie mogelijkheden boeken en eenvoudige bussen met comfortabele zitplaatsen boeken.

Wilt u direct een offerte van een touringcar verhuur bedrijf in Maastricht? Bij Flixbus betaalt u geen reserveringskosten, ontvangt u direct een offerte en zijn er geen bijkomende kosten.

Touringcar bij Flixbus huren

Touringbus bedrijven in Maastricht

Hieronder vindt u een overzicht van touringbus bedrijven in Maastricht.

Flixbus huren in Maastricht

De prachtige groene bussen van Flixbus rijden ook van en naar Maastricht. Wilt u een touringcar huren in of naar Maastricht? Dan raden wij Flixbus aan. Geschikt voor kleine tot grote groepen voor elke gelegenheid, u ontvangt direct een offerte en alle kosten zijn inclusief (parkeren, tol, brandstof, verzorging en overnachting).


Rosta-Tours

Burgemeester Kisselsstraat 75, 6231 HB Meerssen


Jacobs Touringcars & Travel

De Valkenberg 3, 6301 PM Valkenburg


Park Tours

Effileursdonk 12, 6218 GD Maastricht

Veelgestelde Vragen

Een touringcar in of naar Maastricht huren en heeft u een vraag? Stel deze gerust via ons contactformulier!

Hoe duur is een touringcar naar Maastricht?

Benieuwd wat de tarieven zijn voor een reis per touringcar naar Maastricht? De prijs voor een touringcar met chauffeur naar Maastricht is afhankelijk van het aantal personen, het beginpunt van de reis en de reisduur. Daarbij kan er uit verschillende comfortklassen worden gekozen bij Flixbus. Er is daarom geen eenduidig antwoord te geven. Wij raden aan om gratis en vrijblijvend een prijs aanvraag te doen.

Maastricht

Opstapplaatsen in Maastricht

Een bus of touringcar huren in Maastricht? De chauffeur zorgt ervoor dat het opstappunt nabij uw opstapadres is om het comfort van uw reis te verhogen.

Bus huren naar Maastricht met buschauffeur

Een bus met chauffeur naar Maastricht huren? Voor busreizen vanaf 8 personen worden bussen van Flixbus altijd met gecertificeerde buschauffeur verhuurt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de reis en kunt u optimaal genieten.

Bus huren in Maastricht

Wilt u een bus huren in Maastricht met chauffeur? Vanaf 8 personen t/m duizenden biedt Flixbus oplossingen tegen scherpe tarieven. Binnenkort een bus/touringcar van of naar Maastricht nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande knop, waarna er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Voordelen

  • Eigen chauffeurs en reisleiders
  • Directe verbinding
  • Lage tarieven
  • Gevarieerde wagenpark
  • Comfortabel reizen

Gelegenheden

Bedrijfsuitje Schoolreisje
Transfer Vliegveld Pendelbussen
Wintersport Zomervakantie
Groepsreizen Sportwedstrijden
Evenement Festival

*Certificaten, SGR, ANVR, ISO 9001, KNV en SKTB

Maastricht op de kaart

{mymaplocation id=21 width=100% height=400px zoom=11 type=google }


Meer over: Touringcar verhuur