Binnenkort een touringcar huren in Delft? Wij hebben de ideale aanbieder voor u gevonden! De heen- en terugreis heeft een grote invloed op het succes van uw uitje, waarbij service, kwaliteit, hygiëne en comfortabele zitplaatsen grote rol spelen. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar het ideale busbedrijf in Delft en hebben de ideale aanbieder gevonden. Flixbus heeft een landelijke dekking, beschikt over verschillende kwaliteitscertificaten en levert comfortabele/schone bussen tegen scherpe tarieven.

Touringcar huren in Delft

Voor zowel zakenrelaties, medewerkers als vrienden zijn er pasklare oplossingen. Zo kunt u luxe bussen met Wifi, catering en presentatie mogelijkheden boeken en eenvoudige bussen met comfortabele zitplaatsen boeken.

Wilt u direct een offerte van een touringcar verhuur bedrijf in Delft? Bij Flixbus betaalt u geen reserveringskosten, ontvangt u direct een offerte en zijn er geen bijkomende kosten.

Touringcar bij Flixbus huren

Touringbus bedrijven in Delft

Hieronder vindt u een overzicht van touringbus bedrijven in Delft.

Flixbus huren in Delft

De prachtige groene bussen van Flixbus rijden ook van en naar Delft. Wilt u een touringcar huren in of naar Delft? Dan raden wij Flixbus aan. Geschikt voor kleine tot grote groepen voor elke gelegenheid, u ontvangt direct een offerte en alle kosten zijn inclusief (parkeren, tol, brandstof, verzorging en overnachting).


VDM Tours

Industrieweg 64, 2651 BD Berkel en Rodenrijs


Nooteboom Tours

Zomerdijk 10, 3143 CT Maassluis


Van Heugten

Westvlietweg 110, 2495 AD Den Haag

Veelgestelde Vragen

Een touringcar in of naar Delft huren en heeft u een vraag? Stel deze gerust via ons contactformulier!

Hoe duur is een touringcar naar Delft?

Benieuwd wat de tarieven zijn voor een reis per touringcar naar Delft? De prijs voor een touringcar met chauffeur naar Delft is afhankelijk van het aantal personen, het beginpunt van de reis en de reisduur. Daarbij kan er uit verschillende comfortklassen worden gekozen bij Flixbus. Er is daarom geen eenduidig antwoord te geven. Wij raden aan om gratis en vrijblijvend een prijs aanvraag te doen.

Delft

Opstapplaatsen in Delft

Een bus of touringcar huren in Delft? De chauffeur zorgt ervoor dat het opstappunt nabij uw opstapadres is om het comfort van uw reis te verhogen.

Bus huren naar Delft met buschauffeur

Een bus met chauffeur naar Delft huren? Voor busreizen vanaf 8 personen worden bussen van Flixbus altijd met gecertificeerde buschauffeur verhuurt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de reis en kunt u optimaal genieten.

Bus huren in Delft

Wilt u een bus huren in Delft met chauffeur? Vanaf 8 personen t/m duizenden biedt Flixbus oplossingen tegen scherpe tarieven. Binnenkort een bus/touringcar van of naar Delft nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande knop, waarna er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Voordelen

  • Eigen chauffeurs en reisleiders
  • Directe verbinding
  • Lage tarieven
  • Gevarieerde wagenpark
  • Comfortabel reizen

Gelegenheden

Bedrijfsuitje Schoolreisje
Transfer Vliegveld Pendelbussen
Wintersport Zomervakantie
Groepsreizen Sportwedstrijden
Evenement Festival

*Certificaten, SGR, ANVR, ISO 9001, KNV en SKTB

Delft op de kaart

{mymaplocation id=29 width=100% height=400px zoom=11 type=google }


Meer over: Touringcar verhuur