Per bus naar Estartit? Er vertrekken dagelijks tientallen bussen vanuit Nederland naar Estartit met verschillende opstaplocaties in Nederland. Tickets voor de bus naar Estartit boekt u via onze website al vanaf € 78, waarna u met een beperkte reistijd naar deze geweldige vakantiebestemming wordt gebracht.

Bus naar Estartit

Via Interbus boekt u voordelig en snel tickets voor de busreis naar Estartit. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de route, veiligheid en uw bagage en kunt u ontspannen reizen. Onderweg geniet u van muziek, het langsrazende landschap en het gezelschap van uw medepassagiers. Daarbij is de bus naar Estartit een goedkope manier van reizen en wordt uw vakantie/weekendje weg een stuk voordeliger.

Reistijd: ongeveer 10:30
Afstand: 1451 kilometer (vanaf Amsterdam)
Prijs: € 78,-

Bus naar Estartit

InterBus naar Estartit

Al enkele jaren is InterBus één van de grootste aanbieders van busreizen in Nederland en vervoeren zij reizigers naar ruim 100 bestemmingen in Europa. Zo worden er verschillende reizen voor populaire zon- en wintersportbestemmingen georganiseerd in landen als Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Tsjechië, Italië, Spanje en Kroatië. Voor de busreizen wordt enkel gebruik gemaakt van erkende en gecertificeerde touringcarbedrijven, waardoor u altijd verzekerd bent van comfortabele, milieuvriendelijke en veilige touringcars.

Busreis per Interbus

Alle pendelreizen worden gereden met luxe royal- en business clas bussen.

Opstapplaatsen van InterBus

Om zoveel mogelijk reizigers tegemoet te komen zijn er verschillende opstaplocaties binnen en buiten Nederland voor reizen van InterBus. Bekijk hieronder het overzicht van opstaplocaties van InterBus voor de busreis naar Estartit.

Amsterdam Antwerpen Apeldoorn
Arlon Arnhem Brussel
Bunnik Den Bosch Den Haag
Eindhoven Genk Gent
Heerlen Estartit Leuven
Luik Lummen Maarheeze
Maastricht Nederweert Prinsenbeek
Rotterdam Sevenum Tilburg
Turnhout Urmond Utrecht
Wijchen Zoersel Zwolle

Voordelen van de busreis naar Estartit

Wanneer u voor een busreis naar Estartit kiest bespaart u een hoop op de reiskosten en reist u ontspannen. Busreizen naar Estartit en andere vakantiebestemmingen zijn vaak voordeliger, omdat u bespaart op brandstof, onderhoud van uw voertuig en parkeerkosten. Daarbij hoeft u niet zelf op de weg/route te letten, reist u in comfortabele stoelen met voldoende bagageruimte en kunt u onderweg van het prachtige landschap genieten.

Goedkope busreis

Voor veel reizigers begint de vakantie al in de bus, omdat u tijd heeft om bij te kletsen, geniet van het voorbij razende landschap en uitgerust aankomt in Estartit.

Busreistips

  • Neem een hoofdkussentje mee, zodat u ergens tegenaan kunt liggen
  • Neem voldoende water of drinken mee aan boord
  • Zorg voor een koptelefoon met muziek
  • Reis in comfortabele kleding

Hoeveel bagage mag u meenemen in de bus naar Estartit?

  • 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg);
  • 1 ski- of snowboarduitrusting – de bindingen van snowboards moeten zijn verwijderd (eventueel);
  • 1 stuk handbagage (normaal formaat, ca. 2 kg).

Touringcar naar Estartit

Wilt u met een hele groep per touringcar naar Estartit? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een touringcar naar Estartit. Hiermee ontvangt u vaak groepskorting op uw busreis, heeft u een directe verbinding naar Estartit en een bus die voldoet aan uw eisen/behoefte.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan: Touringcar huren

Touringcar bij Flixbus huren

Geen touringcar huren naar Estartit? Reis dan gewoon met de bus naar Estartit! Bij Flixbus betaalt u geen reserveringskosten en betaalt u een minimale prijs.

Goedkoop per bus naar Estartit

Wilt u een goedkope busreis naar Estartit maken? Boek dan 3 maanden van tevoren uw bustickets via onze website en reis goedkoop per bus naar Estartit. Per Flixbus, Ouibus of Euroliner reist u met optimaal comfort, een minimale reistijd en tegen een betaalbare prijs naar deze mooie Europese bestemming.

Korting op de busreis naar Estartit

Voor tickets van Flixbus zijn er verschillende vouchercodes/kortingcodes in omloop. Uiteraard zullen wij deze in het Overzicht van Flixbus kortingcodes voor u bijhouden, zodat u altijd een actueel overzicht heeft van lopende aanbiedingen. Op de busreis per Flixbus naar Estartit kan u tientallen euro’s besparen middels een kortingscode of aanbieding.


Terug naar: Busreis naar Spanje