Een busreis naar Luxemburg maken? Er vertrekken dagelijks tientallen bussen vanuit Nederland naar Luxemburg met opstapplaatsen bij stations in verschillende grote steden. Tickets voor de busreis naar Luxemburg boekt u via onze website al vanaf € 46, waarna u met een reistijd van 12 uur en 40 minuten naar deze geweldige Europese bestemming wordt gebracht.

Bus naar Luxemburg

Wilt u per bus naar Luxemburg? Hieronder vindt u een overzicht van enkele voordelen dat dit met zich meebrengt.

  • 2 tassen + 1 koffer aan bagage;
  • Stopcontacten bij uw zitplaats;
  • Goedkoopste vervoersmiddel;
  • Comfortabele stoelen;
  • Directe verbinding;
  • Gratis WiFi;

Bus Luxemburg


Bezoekers keken ook naar de trein naar Luxemburg.

Flixbus naar Luxemburg

Deze vervoersorganisatie levert kwalitatieve busreizen naar Luxemburg voor een betaalbare prijs. Op deze manier kunt u goedkoop met Flixbus naar Luxemburg en reist u op een comfortabele manier met een directe verbinding naar één van de leukste en mooiste bestemmingen van Europa! Dagelijks organiseert Flixbus 45.000 busreizen door heel Europa in 16 verschillende Europese landen. De organisatie is begin 2013 opgericht en is sindsdien waanzinnig gegroeid. Om zoveel mogelijk reizigers van dienst te kunnen zijn, is het op verschillende plaatsen in Nederland mogelijk om op te stappen.

Opstapplaatsen van Flixbus

Er komen elke week nieuwe opstapplaatsen bij, maar houdt er rekening mee dat u in bijna alle grote steden van Nederland kunt opstappen.

Hotel in Luxemburg boeken

Hieronder vindt u de beste en mooiste hotels in Luxemburg tegen de laagste prijs.

  • Meliá Luxemburg
  • DoubleTree by Hilton Hotel Luxemburg
  • Mercure Grand Hotel Alfa Luxemburg

Button

Touringcar naar Luxemburg

Wilt u met een hele groep per touringcar naar Luxemburg? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een touringcar naar Luxemburg. Hiermee ontvangt u vaak groepskorting op uw busreis, heeft u een directe verbinding naar Luxemburg en een bus die voldoet aan uw eisen/behoefte.

Offerte aanvraag: Touringcar huren

Touringcar bij Flixbus huren

Geen touringcar huren naar Luxemburg? Reis dan gewoon met de bus naar Luxemburg! Bij Flixbus betaalt u geen reserveringskosten en betaalt u een minimale prijs.

Goedkoop per bus naar Luxemburg

Wilt u een goedkope busreis naar Luxemburg maken? Boek dan 3 maanden van tevoren uw bustickets via onze website en reis goedkoop per bus naar Luxemburg. Per Flixbus, Ouibus of Euroliner reist u met optimaal comfort, een minimale reistijd en tegen een betaalbare prijs naar deze mooie bestemming in Luxemburg.

Korting op de busreis naar Luxemburg

Voor tickets van Flixbus zijn er verschillende vouchercodes/kortingcodes in omloop. Uiteraard zullen wij deze in het Overzicht van Flixbus kortingcodes voor u bijhouden, zodat u altijd een actueel overzicht heeft van lopende aanbiedingen. Op de busreis per Flixbus naar Luxemburg kan u tientallen euro’s besparen middels een kortingscode of aanbieding.


Terug naar: Busreis naar Luxemburg