Een busreis naar Lyon maken? Er vertrekken dagelijks tientallen bussen vanuit Nederland naar Lyon met opstapplaatsen bij stations in verschillende grote steden. Tickets voor de busreis naar Lyon boekt u via onze website al vanaf € 38, waarna u met een reistijd van 16 uur naar deze geweldige Franse bestemming wordt gebracht.

Busreizen naar Lyon

Busreizen naar Lyon boeken? Hieronder vindt u een overzicht van enkele voordelen dat dit met zich meebrengt.

 • 2 tassen + 1 koffer aan bagage;
 • Stopcontacten bij uw zitplaats;
 • Goedkoopste vervoersmiddel;
 • Comfortabele stoelen;
 • Directe verbinding;
 • Gratis WiFi.

Bus naar Lyon


Bezoekers keken ook naar de trein naar Lyon.

OUIBUS naar Lyon

Deze vervoersorganisatie levert kwalitatieve busreizen naar Lyon voor een betaalbare prijs. Op deze manier kunt u goedkoop met OUIBUS naar Lyon en reist u op een comfortabele manier met een directe verbinding naar één van de leukste en mooiste bestemmingen van Zuid-Frankrijk! Dagelijks organiseert OUIBUS 45.000 busreizen door heel Europa in 16 verschillende Europese landen. De organisatie is begin 2013 opgericht en is sindsdien waanzinnig gegroeid. Om zoveel mogelijk reizigers van dienst te kunnen zijn, is het op verschillende plaatsen in Nederland mogelijk om op te stappen.

Opstapplaatsen van OUIBUS

Er komen elke week nieuwe opstapplaatsen bij, maar houdt er rekening mee dat u in bijna alle grote steden van Nederland kunt opstappen.

Voordelen van de busreis door Frankrijk

Wanneer u voor een busreis naar Lyon kiest bespaart u een hoop op de reiskosten. Busreizen naar Lyon en andere Franse bestemmingen zijn vaak voordeliger, omdat u bespaart op tolwegen, brandstof, onderhoud van uw voertuig en parkeerkosten. Daarbij hoeft u niet zelf op de weg/route te letten en reist u in comfortabele stoelen met voldoende bagageruimte.

Voor veel reizigers begint de vakantie al in de bus, omdat u tijd heeft om bij te kletsen, geniet van het voorbij razende landschap en uitgerust aankomt in Lyon.

Enkele tips voor busreizen

 • Neem een hoofdkussentje mee, zodat u ergens tegenaan kunt liggen
 • Neem voldoende water of drinken mee aan boord
 • Zorg voor een koptelefoon met muziek
 • Reis in comfortabele kleding

Hotel in Lyon boeken

Hieronder vindt u de beste en mooiste hotels in Lyon tegen de laagste prijs.

 • Hotel Lyon-ouest
 • Hotel Le Royal Lyon MGallery by Sofitel
 • Hôtel Lyon Métropole

Button

Touringcar naar Lyon

Wilt u met een hele groep per touringcar naar Lyon? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een touringcar naar Lyon. Hiermee ontvangt u vaak groepskorting op uw busreis, heeft u een directe verbinding naar Lyon en een bus die voldoet aan uw eisen/behoefte.

Offerte aanvraag: Touringcar huren

Touringcar bij Flixbus huren

Geen touringcar huren naar Lyon? Reis dan gewoon met de bus naar Lyon! Bij Flixbus betaalt u geen reserveringskosten en betaalt u een minimale prijs.

Goedkoop per bus naar Lyon

Wilt u een goedkope busreis naar Lyon maken? Boek dan 3 maanden van tevoren uw bustickets via onze website en reis goedkoop per bus naar Lyon. Per Flixbus, Ouibus of Euroliner reist u met optimaal comfort, een minimale reistijd en tegen een betaalbare prijs naar deze mooie Franse bestemming.

Korting op de busreis naar Lyon

Voor tickets van Flixbus zijn er verschillende vouchercodes/kortingcodes in omloop. Uiteraard zullen wij deze in het Overzicht van Flixbus kortingcodes voor u bijhouden, zodat u altijd een actueel overzicht heeft van lopende aanbiedingen. Op de busreis per Flixbus naar Lyon kan u tientallen euro’s besparen middels een kortingscode of aanbieding.


Terug naar: Busreis naar Frankrijk