Een busreis naar Antibes maken? Er vertrekken dagelijks tientallen bussen vanuit Nederland naar Antibes met opstapplaatsen bij stations in verschillende grote steden. Tickets voor de busreis naar Antibes boekt u via onze website al vanaf € 38, waarna u met een reistijd van 16 uur naar deze geweldige Franse bestemming wordt gebracht.

Busreizen naar Antibes

Busreizen naar Antibes boeken? Hieronder vindt u een overzicht van enkele voordelen dat dit met zich meebrengt.

 • 2 tassen + 1 koffer aan bagage;
 • Stopcontacten bij uw zitplaats;
 • Goedkoopste vervoersmiddel;
 • Comfortabele stoelen;
 • Directe verbinding;
 • Gratis WiFi.

Bus naar Antibes


Bezoekers keken ook naar de trein naar Antibes.

OUIBUS naar Antibes

Deze vervoersorganisatie levert kwalitatieve busreizen naar Antibes voor een betaalbare prijs. Op deze manier kunt u goedkoop met OUIBUS naar Antibes en reist u op een comfortabele manier met een directe verbinding naar één van de leukste en mooiste bestemmingen van Zuid-Frankrijk! Dagelijks organiseert OUIBUS 45.000 busreizen door heel Europa in 16 verschillende Europese landen. De organisatie is begin 2013 opgericht en is sindsdien waanzinnig gegroeid. Om zoveel mogelijk reizigers van dienst te kunnen zijn, is het op verschillende plaatsen in Nederland mogelijk om op te stappen.

Opstapplaatsen van OUIBUS

Er komen elke week nieuwe opstapplaatsen bij, maar houdt er rekening mee dat u in bijna alle grote steden van Nederland kunt opstappen.

Voordelen van de busreis door Frankrijk

Wanneer u voor een busreis naar Antibes kiest bespaart u een hoop op de reiskosten. Busreizen naar Antibes en andere Franse bestemmingen zijn vaak voordeliger, omdat u bespaart op tolwegen, brandstof, onderhoud van uw voertuig en parkeerkosten. Daarbij hoeft u niet zelf op de weg/route te letten en reist u in comfortabele stoelen met voldoende bagageruimte.

Voor veel reizigers begint de vakantie al in de bus, omdat u tijd heeft om bij te kletsen, geniet van het voorbij razende landschap en uitgerust aankomt in Antibes.

Enkele tips voor busreizen

 • Neem een hoofdkussentje mee, zodat u ergens tegenaan kunt liggen
 • Neem voldoende water of drinken mee aan boord
 • Zorg voor een koptelefoon met muziek
 • Reis in comfortabele kleding

Hotel in Antibes boeken

Hieronder vindt u de beste en mooiste hotels in Antibes tegen de laagste prijs.

 • Hôtel La Place
 • Hotel Royal Antibes

Button

Touringcar naar Antibes

Wilt u met een hele groep per touringcar naar Antibes? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een touringcar naar Antibes. Hiermee ontvangt u vaak groepskorting op uw busreis, heeft u een directe verbinding naar Antibes en een bus die voldoet aan uw eisen/behoefte.

Offerte aanvraag: Touringcar huren

Touringcar bij Flixbus huren

Geen touringcar huren naar Antibes? Reis dan gewoon met de bus naar Antibes! Bij Flixbus betaalt u geen reserveringskosten en betaalt u een minimale prijs.

Goedkoop per bus naar Antibes

Wilt u een goedkope busreis naar Antibes maken? Boek dan 3 maanden van tevoren uw bustickets via onze website en reis goedkoop per bus naar Antibes. Per Flixbus, Ouibus of Euroliner reist u met optimaal comfort, een minimale reistijd en tegen een betaalbare prijs naar deze mooie Franse bestemming.

Korting op de busreis naar Antibes

Voor tickets van Flixbus zijn er verschillende vouchercodes/kortingcodes in omloop. Uiteraard zullen wij deze in het Overzicht van Flixbus kortingcodes voor u bijhouden, zodat u altijd een actueel overzicht heeft van lopende aanbiedingen. Op de busreis per Flixbus naar Antibes kan u tientallen euro’s besparen middels een kortingscode of aanbieding.


Terug naar: Busreis naar Frankrijk