Per bus naar Val Claret (Tignes)? Er vertrekken dagelijks tientallen bussen vanuit Nederland naar Val Claret (Tignes) met verschillende opstaplocaties in Nederland. Tickets voor de bus naar Val Claret (Tignes) boekt u via onze website al vanaf € 59, waarna u met een beperkte reistijd naar deze geweldige vakantiebestemming wordt gebracht.

Bus naar Val Claret (Tignes)

Via Interbus boekt u voordelig en snel tickets voor de busreis naar Val Claret (Tignes). Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de route, veiligheid en uw bagage en kunt u ontspannen reizen. Onderweg geniet u van muziek, het langsrazende landschap en het gezelschap van uw medepassagiers. Daarbij is de bus naar Val Claret (Tignes) een goedkope manier van reizen en wordt uw vakantie/weekendje weg een stuk voordeliger.

Reistijd: ongeveer 16:30
Afstand: 1165 kilometer (vanaf Amsterdam)
Prijs: € 59,-

Busreis per Interbus

InterBus naar Val Claret (Tignes)

Al enkele jaren is InterBus één van de grootste aanbieders van busreizen in Nederland en vervoeren zij reizigers naar ruim 100 bestemmingen in Europa. Zo worden er verschillende reizen voor populaire zon- en wintersportbestemmingen georganiseerd in landen als Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Tsjechië, Italië, Spanje en Kroatië. Voor de busreizen wordt enkel gebruik gemaakt van erkende en gecertificeerde touringcarbedrijven, waardoor u altijd verzekerd bent van comfortabele, milieuvriendelijke en veilige touringcars.

Alle pendelreizen worden gereden met luxe royal- en business clas bussen.

Opstapplaatsen van InterBus

Om zoveel mogelijk reizigers tegemoet te komen zijn er verschillende opstaplocaties binnen en buiten Nederland voor reizen van InterBus. Bekijk hieronder het overzicht van opstaplocaties van InterBus voor de busreis naar Val Claret (Tignes).

Amsterdam Antwerpen Apeldoorn
Arlon Arnhem Brussel
Bunnik Den Bosch Den Haag
Eindhoven Genk Gent
Heerlen Val Claret (Tignes) Leuven
Luik Lummen Maarheeze
Maastricht Nederweert Prinsenbeek
Rotterdam Sevenum Tilburg
Turnhout Urmond Utrecht
Wijchen Zoersel Zwolle

Voordelen van de busreis naar Val Claret (Tignes)

Wanneer u voor een busreis naar Val Claret (Tignes) kiest bespaart u een hoop op de reiskosten en reist u ontspannen. Busreizen naar Val Claret (Tignes) en andere vakantiebestemmingen zijn vaak voordeliger, omdat u bespaart op brandstof, onderhoud van uw voertuig en parkeerkosten. Daarbij hoeft u niet zelf op de weg/route te letten, reist u in comfortabele stoelen met voldoende bagageruimte en kunt u onderweg van het prachtige landschap genieten.

Goedkope busreis

Voor veel reizigers begint de vakantie al in de bus, omdat u tijd heeft om bij te kletsen, geniet van het voorbij razende landschap en uitgerust aankomt in Val Claret (Tignes).

Busreistips

  • Neem een hoofdkussentje mee, zodat u ergens tegenaan kunt liggen
  • Neem voldoende water of drinken mee aan boord
  • Zorg voor een koptelefoon met muziek
  • Reis in comfortabele kleding

Hoeveel bagage mag u meenemen in de bus naar Val Claret (Tignes)?

  • 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg);
  • 1 ski- of snowboarduitrusting – de bindingen van snowboards moeten zijn verwijderd (eventueel);
  • 1 stuk handbagage (normaal formaat, ca. 2 kg).

Touringcar naar Val Claret

Wilt u met een hele groep per touringcar naar Val Claret? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een touringcar naar Val Claret. Hiermee ontvangt u vaak groepskorting op uw busreis, heeft u een directe verbinding naar Val Claret en een bus die voldoet aan uw eisen/behoefte.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan: Touringcar huren

Touringcar bij Flixbus huren

Geen touringcar huren naar Val Claret? Reis dan gewoon met de bus naar Val Claret! Bij Flixbus betaalt u geen reserveringskosten en betaalt u een minimale prijs.

Goedkoop per bus naar Val Claret

Wilt u een goedkope busreis naar Val Claret maken? Boek dan 3 maanden van tevoren uw bustickets via onze website en reis goedkoop per bus naar Val Claret. Per Flixbus, Ouibus of Euroliner reist u met optimaal comfort, een minimale reistijd en tegen een betaalbare prijs naar deze mooie Europese bestemming.

Korting op de busreis naar Val Claret

Voor tickets van Flixbus zijn er verschillende vouchercodes/kortingcodes in omloop. Uiteraard zullen wij deze in het Overzicht van Flixbus kortingcodes voor u bijhouden, zodat u altijd een actueel overzicht heeft van lopende aanbiedingen. Op de busreis per Flixbus naar Val Claret kan u tientallen euro’s besparen middels een kortingscode of aanbieding.


Terug naar: Busreis naar Frankrijk