Per bus naar Kerpen? Er vertrekken dagelijks tientallen bussen vanuit Nederland naar Kerpen met verschillende opstaplocaties in Nederland. Tickets voor de bus naar Kerpen boekt u via onze website al vanaf € 49, waarna u met een beperkte reistijd naar deze geweldige vakantiebestemming wordt gebracht.

Bus naar Kerpen

Via Flixbus boekt u voordelig en snel tickets voor de busreis naar Kerpen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de route, veiligheid en uw bagage en kunt u ontspannen reizen. Onderweg geniet u van muziek, het langsrazende landschap en het gezelschap van uw medepassagiers. Daarbij is de bus naar Kerpen een goedkope manier van reizen en wordt uw vakantie/weekendje weg een stuk voordeliger.

Busreis per Interbus

Bezienswaardigheden in Kerpen

Hieronder vindt u een overzicht van de mooiste bezienswaardigheden in Kerpen.

 • Gondwana (park)
 • Saarbrücken Old Town
 • Das Erbe (tentoonstelling)
 • Neunkircher Zoologischer Garten (kleine dierentuin)
 • Begegnungsstätte Schaumberg (panorama)
 • Saarpark Center (winkelen in Saarbrucken)
 • Benediktinerabtei St. Mauritius (kathedraal)

Flixbus naar Kerpen

Al enkele jaren is Flixbus één van de grootste aanbieders van busreizen in Nederland en vervoeren zij reizigers naar ruim 100 bestemmingen in Europa. Zo worden er verschillende reizen voor populaire zon- en wintersportbestemmingen georganiseerd in landen als Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Tsjechië, Italië, Spanje en Kroatië. Voor de busreizen wordt enkel gebruik gemaakt van erkende en gecertificeerde touringcarbedrijven, waardoor u altijd verzekerd bent van comfortabele, milieuvriendelijke en veilige touringcars.

Alle pendelreizen worden gereden met luxe royal- en business clas bussen.

Opstapplaatsen van Flixbus

Om zoveel mogelijk reizigers tegemoet te komen zijn er verschillende opstaplocaties binnen en buiten Nederland voor reizen van Flixbus. Bekijk hieronder het overzicht van opstaplocaties van Flixbus voor de busreis naar Kerpen.

Opstapplaats Afstand (km)
Bus van Amsterdam naar Kerpen 255
Bus van Rotterdam naar Kerpen 241
Bus van Utrecht naar Kerpen 221
Bus van Arnhem naar Kerpen 170
Bus van Groningen naar Kerpen 339

Voordelen van de busreis naar Kerpen

Wanneer u voor een busreis naar Kerpen kiest bespaart u een hoop op de reiskosten en reist u ontspannen. Busreizen naar Kerpen en andere vakantiebestemmingen zijn vaak voordeliger, omdat u bespaart op brandstof, onderhoud van uw voertuig en parkeerkosten. Daarbij hoeft u niet zelf op de weg/route te letten, reist u in comfortabele stoelen met voldoende bagageruimte en kunt u onderweg van het prachtige landschap genieten.

Goedkope busreis

Voor veel reizigers begint de vakantie al in de bus, omdat u tijd heeft om bij te kletsen, geniet van het voorbij razende landschap en uitgerust aankomt in Kerpen.

Busreistips

 • Neem een hoofdkussentje mee, zodat u ergens tegenaan kunt liggen
 • Neem voldoende water of drinken mee aan boord
 • Zorg voor een koptelefoon met muziek
 • Reis in comfortabele kleding

Hoeveel bagage mag u meenemen in de bus naar Kerpen?

 • 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg);
 • 1 ski- of snowboarduitrusting – de bindingen van snowboards moeten zijn verwijderd (eventueel);
 • 1 stuk handbagage (normaal formaat, ca. 2 kg).

Hotel in Kerpen boeken

Hieronder vindt u de beste en mooiste hotels in Kerpen tegen de laagste prijs.

 • Park-Hotel
 • Hotel Europarc
 • Zum Alten Brauhaus

Button

Touringcar naar Kerpen

Wilt u met een hele groep per touringcar naar Kerpen? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een touringcar naar Kerpen. Hiermee ontvangt u vaak groepskorting op uw busreis, heeft u een directe verbinding naar Kerpen en een bus die voldoet aan uw eisen/behoefte.

Offerte aanvraag: Touringcar huren

Touringcar bij Flixbus huren

Geen touringcar huren naar Kerpen? Reis dan gewoon met de bus naar Kerpen! Bij Flixbus betaalt u geen reserveringskosten en betaalt u een minimale prijs.

Goedkoop per bus naar Kerpen

Wilt u een goedkope busreis naar Kerpen maken? Boek dan 3 maanden van tevoren uw bustickets via onze website en reis goedkoop per bus naar Kerpen. Per Flixbus, Ouibus of Euroliner reist u met optimaal comfort, een minimale reistijd en tegen een betaalbare prijs naar deze mooie Europese bestemming.

Korting op de busreis naar Kerpen

Voor tickets van Flixbus zijn er verschillende vouchercodes/kortingcodes in omloop. Uiteraard zullen wij deze in het Overzicht van Flixbus kortingcodes voor u bijhouden, zodat u altijd een actueel overzicht heeft van lopende aanbiedingen. Op de busreis per Flixbus naar Kerpen kan u tientallen euro’s besparen middels een kortingscode of aanbieding.


Terug naar: Busreis naar Duitsland