Deze website zal binnenkort worden gevuld met busreizen voor zowel binnenlandse- als buitenlandse trajecten. Op deze manier kunt u voordelige stedentrips en vakanties boeken naar zowel de populairste als kleinere bestemmingen. Tevens zal het door een samenwerking met Flixbus mogelijk zijn om goedkope busreizen binnen Nederland aan te bieden.

Contact met Goedkope-busreis.nl

Heeft u een vraag of verzoek? Neem contact met ons op en wij helpen u z.s.m. verder! Kijk op: Goedkope-busreis.nl/contact

Goedkope busreis boeken

Via onze website vindt u een overzicht van alle bestemmingen, goedkope busreizen en daarbij behorende tickets. Wij raden u aan om deze z.s.m. te boeken, aangezien de prijzen duurder worden naar mate u dichterbij de reisdatum komt. Voor vroegboekkorting raden wij aan om minimaal 3 maanden van tevoren te boeken. Uiteraard zijn er ook lastminute aanbiedingen voor busreizen richting Antwerpen, Berlijn, Brussel, Düsseldorf, Frankfurt, Londen, Lille en Parijs, maar deze raken vaak snel uitverkocht!

Samen sterk voor een goedkoper Openbaar Vervoer!

Stedentrips per bus

Een groot aantal Europese bestemmingen is per bus te bereiken. Zo wordt een stedentrip per bus wel heel aantrekkelijk, want voor de populaire bestemmingen zijn zelfs directe verbindingen voor minimale tarieven te vinden. U reist vervolgens vanuit verschillende opstapstations in Nederland, met voldoende beenruimte en een toilet aan boord naar de gewenste bestemming.

Busreizen door Europa

Bus/Touringcar verhuur

Binnenkort een bedrijfsuitje, schooluitje of ander evenement, waarvoor u graag een bus of touringcar zou willen huren? Maak dan gebruik van onze Bus/Touringcar verhuur vergelijker. U verstuurt uw aanvraag via het formulier, waarna wij deze doorsturen naar busmaatschappijen/busbedrijven/touringcarverhuurbedrijven. De goedkoopste offerte komt vervolgens terug naar u, waarna u het goedkoopste aanbod voor uw busreis heeft gevonden! Uiteraard gaat dit niet ten koste van de kwaliteit, aangezien wij enkel betrouwbare, Nederlandse en veilige busbedrijven hebben opgenomen in ons bestand.

Bus nieuws

Bekijk het laatste en meest actuele bus nieuws op onze blog. Op deze manier blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bent u helemaal bij!