Met de bus naar Utrecht? Via onze website vindt u de goedkoopste bustickets naar Utrecht en bespaart u enorm op de reiskosten. Met een busreis geniet u van comfortabele stoelen, een directe verbinding, voldoende bagageruimte en gratis WiFi. Daarbij is het mogelijk om uw reis gratis te annuleren, waardoor u nergens aan vast zit. De reistijd is uiteraard afhankelijk van het traject, evenals de tarieven.

Bus Utrecht

Bezienswaardigheden in Utrecht

Momenteel wonen er ruim 340 000 inwoners in Utrecht, benieuwd wat u hier kunt doen? Bekijk de onderstaande bezienswaardigheden in Utrecht!

  • Dom van Utrecht;
  • Loosdrechtse Plassen;
  • Utrechtse Heuvelrug;
  • Slot Zeist;
  • Kasteel Duurstede;
  • Centraal museum;
  • Oudewater.

Goedkope busreis naar Utrecht

Wilt u een goedkope busreis naar Utrecht maken? Boek dan een ticket via onze website en bespaar op uw reiskosten. Wij publiceren dagelijks de laatste kortingsacties en aanbiedingen voor busreizen binnen Nederland en Europa. Zo zijn er regelmatig goedkope busreizen naar Utrecht verkrijgbaar, doordat u tijdens een actieperiode met korting kunt reizen.

Touringcar naar Utrecht

Wilt u met een hele groep per touringcar naar Utrecht? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een touringcar naar Utrecht. Hiermee ontvangt u vaak groepskorting op uw busreis, heeft u een directe verbinding naar Utrecht en een bus die voldoet aan uw eisen/behoefte.

Priis aanvragen? Ga naar: Touringcar huren in Utrecht

Flixbus naar Utrecht

De nieuwe vervoerder van Nederland met dagelijks 45.000 busreizen in 16 verschillende Europese landen. Wilt u per Flixbus naar Utrecht? Boek uw reis dan via onze website en geniet van de onderstaande voordelen!

Directe verbinding Lage reiskosten Gratis WiFi
Comfortabele stoelen Voldoende bagageruimte Gratis annuleren