Met de bus naar Leiden? Via onze website vindt u de goedkoopste bustickets naar Leiden en bespaart u enorm op de reiskosten. Met een busreis geniet u van comfortabele stoelen, een directe verbinding, voldoende bagageruimte en gratis WiFi. Daarbij is het mogelijk om uw reis gratis te annuleren, waardoor u nergens aan vast zit. De reistijd is uiteraard afhankelijk van het traject, evenals de tarieven.

Bus Leiden

Bezienswaardigheden in Leiden

Momenteel wonen er ruim 120 000 inwoners in Leiden, benieuwd wat u hier kunt doen? Bekijk de onderstaande bezienswaardigheden in Leiden!

  • St. Pieterskerk;
  • Burcht van Leiden;
  • Museum de Lakenhal;
  • Museum Volkenkunde;
  • Rijksmuseum van Oudheden.

Goedkope busreis naar Leiden

Wilt u een goedkope busreis naar Leiden maken? Boek dan een ticket via onze website en bespaar op uw reiskosten. Wij publiceren dagelijks de laatste kortingsacties en aanbiedingen voor busreizen binnen Nederland en Europa. Zo zijn er regelmatig goedkope busreizen naar Leiden verkrijgbaar, doordat u tijdens een actieperiode met korting kunt reizen.

Touringcar naar Leiden

Wilt u met een hele groep per touringcar naar Leiden? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een touringcar naar Leiden. Hiermee ontvangt u vaak groepskorting op uw busreis, heeft u een directe verbinding naar Leiden en een bus die voldoet aan uw eisen/behoefte.

Priis aanvragen? Ga naar: Touringcar huren in Leiden

Flixbus naar Leiden

De nieuwe vervoerder van Nederland met dagelijks 45.000 busreizen in 16 verschillende Europese landen. Wilt u per Flixbus naar Leiden? Boek uw reis dan via onze website en geniet van de onderstaande voordelen!

Directe verbinding Lage reiskosten Gratis WiFi
Comfortabele stoelen Voldoende bagageruimte Gratis annuleren