Met de bus naar Leeuwarden? Via onze website vindt u de goedkoopste bustickets naar Leeuwarden en bespaart u enorm op de reiskosten. Met een busreis geniet u van comfortabele stoelen, een directe verbinding, voldoende bagageruimte en gratis WiFi. Daarbij is het mogelijk om uw reis gratis te annuleren, waardoor u nergens aan vast zit. De reistijd is uiteraard afhankelijk van het traject, evenals de tarieven.

Bus Leeuwarden

Bezienswaardigheden in Leeuwarden

Momenteel wonen er ruim 110 000 inwoners in Leeuwarden, benieuwd wat u hier kunt doen? Bekijk de onderstaande bezienswaardigheden in Leeuwarden!

  • Eisinga Planetarium;
  • Fries Museum;
  • Jachthaven Tusken de Marren;
  • Nauta’s Botenverhuur & Theetuin;
  • Natuur en cultuurpark Vijversburg;
  • Landgoed Stania State;
  • Poptaslot.

Goedkope busreis naar Leeuwarden

Wilt u een goedkope busreis naar Leeuwarden maken? Boek dan een ticket via onze website en bespaar op uw reiskosten. Wij publiceren dagelijks de laatste kortingsacties en aanbiedingen voor busreizen binnen Nederland en Europa. Zo zijn er regelmatig goedkope busreizen naar Leeuwarden verkrijgbaar, doordat u tijdens een actieperiode met korting kunt reizen.

Touringcar naar Leeuwarden

Wilt u met een hele groep per touringcar naar Leeuwarden? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een touringcar naar Leeuwarden. Hiermee ontvangt u vaak groepskorting op uw busreis, heeft u een directe verbinding naar Leeuwarden en een bus die voldoet aan uw eisen/behoefte.

Priis aanvragen? Ga naar: Touringcar huren in Leeuwarden

Flixbus naar Leeuwarden

De nieuwe vervoerder van Nederland met dagelijks 45.000 busreizen in 16 verschillende Europese landen. Wilt u per Flixbus naar Leeuwarden? Boek uw reis dan via onze website en geniet van de onderstaande voordelen!

Directe verbinding Lage reiskosten Gratis WiFi
Comfortabele stoelen Voldoende bagageruimte Gratis annuleren