Met de bus naar Haarlem? Via onze website vindt u de goedkoopste bustickets naar Haarlem en bespaart u enorm op de reiskosten. Met een busreis geniet u van comfortabele stoelen, een directe verbinding, voldoende bagageruimte en gratis WiFi. Daarbij is het mogelijk om uw reis gratis te annuleren, waardoor u nergens aan vast zit. De reistijd is uiteraard afhankelijk van het traject, evenals de tarieven.

Bus Haarlem

Bezienswaardigheden in Haarlem

Momenteel wonen er ruim 160 000 inwoners in Haarlem, benieuwd wat u hier kunt doen? Bekijk de onderstaande bezienswaardigheden in Haarlem!

  • Frans Hals museum;
  • Spaarne;
  • Amsterdamse Poort;
  • Stadhuis van Haarlem;
  • Sint Bavo-kerk.

Goedkope busreis naar Haarlem

Wilt u een goedkope busreis naar Haarlem maken? Boek dan een ticket via onze website en bespaar op uw reiskosten. Wij publiceren dagelijks de laatste kortingsacties en aanbiedingen voor busreizen binnen Nederland en Europa. Zo zijn er regelmatig goedkope busreizen naar Haarlem verkrijgbaar, doordat u tijdens een actieperiode met korting kunt reizen.

Touringcar naar Haarlem

Wilt u met een hele groep per touringcar naar Haarlem? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een touringcar naar Haarlem. Hiermee ontvangt u vaak groepskorting op uw busreis, heeft u een directe verbinding naar Haarlem en een bus die voldoet aan uw eisen/behoefte.

Priis aanvragen? Ga naar: Touringcar huren in Haarlem

Flixbus naar Haarlem

De nieuwe vervoerder van Nederland met dagelijks 45.000 busreizen in 16 verschillende Europese landen. Wilt u per Flixbus naar Haarlem? Boek uw reis dan via onze website en geniet van de onderstaande voordelen!

Directe verbinding Lage reiskosten Gratis WiFi
Comfortabele stoelen Voldoende bagageruimte Gratis annuleren