Met de bus naar Groningen? Via onze website vindt u de goedkoopste bustickets naar Groningen en bespaart u enorm op de reiskosten. Met een busreis geniet u van comfortabele stoelen, een directe verbinding, voldoende bagageruimte en gratis WiFi. Daarbij is het mogelijk om uw reis gratis te annuleren, waardoor u nergens aan vast zit. De reistijd is uiteraard afhankelijk van het traject, evenals de tarieven.

Bus Groningen

Bezienswaardigheden in Groningen

Momenteel wonen er ruim 200 000 inwoners in Groningen, benieuwd wat u hier kunt doen? Bekijk de onderstaande bezienswaardigheden in Groningen!

  • Martinitoren;
  • Groningen Museum;
  • Martinikerk;
  • Euroborg;
  • Noorderplantsoen.

Goedkope busreis naar Groningen

Wilt u een goedkope busreis naar Groningen maken? Boek dan een ticket via onze website en bespaar op uw reiskosten. Wij publiceren dagelijks de laatste kortingsacties en aanbiedingen voor busreizen binnen Nederland en Europa. Zo zijn er regelmatig goedkope busreizen naar Groningen verkrijgbaar, doordat u tijdens een actieperiode met korting kunt reizen.

Touringcar naar Groningen

Wilt u met een hele groep per touringcar naar Groningen? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een touringcar naar Groningen. Hiermee ontvangt u vaak groepskorting op uw busreis, heeft u een directe verbinding naar Groningen en een bus die voldoet aan uw eisen/behoefte.

Priis aanvragen? Ga naar: Touringcar huren in Groningen

Flixbus naar Groningen

De nieuwe vervoerder van Nederland met dagelijks 45.000 busreizen in 16 verschillende Europese landen. Wilt u per Flixbus naar Groningen? Boek uw reis dan via onze website en geniet van de onderstaande voordelen!

Directe verbinding Lage reiskosten Gratis WiFi
Comfortabele stoelen Voldoende bagageruimte Gratis annuleren