Met de bus naar Assen? Via onze website vindt u de goedkoopste bustickets naar Assen en bespaart u enorm op de reiskosten. Met een busreis geniet u van comfortabele stoelen, een directe verbinding, voldoende bagageruimte en gratis WiFi. Daarbij is het mogelijk om uw reis gratis te annuleren, waardoor u nergens aan vast zit. De reistijd is uiteraard afhankelijk van het traject, evenals de tarieven.

Bus Assen

Bezienswaardigheden in Assen

Momenteel wonen er ruim 70 000 inwoners in Assen, benieuwd wat u hier kunt doen? Bekijk de onderstaande bezienswaardigheden in Assen!

  • Hunebedden;
  • Drents Museum;
  • Dierenpark Emmen;
  • Kamp Westerbork;
  • Zuidlaardermarkt.

Goedkope busreis naar Assen

Wilt u een goedkope busreis naar Assen maken? Boek dan een ticket via onze website en bespaar op uw reiskosten. Wij publiceren dagelijks de laatste kortingsacties en aanbiedingen voor busreizen binnen Nederland en Europa. Zo zijn er regelmatig goedkope busreizen naar Assen verkrijgbaar, doordat u tijdens een actieperiode met korting kunt reizen.

Touringcar naar Assen

Wilt u met een hele groep per touringcar naar Assen? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een touringcar naar Assen. Hiermee ontvangt u vaak groepskorting op uw busreis, heeft u een directe verbinding naar Assen en een bus die voldoet aan uw eisen/behoefte.

Priis aanvragen? Ga naar: Touringcar huren in Assen

Flixbus naar Assen

De nieuwe vervoerder van Nederland met dagelijks 45.000 busreizen in 16 verschillende Europese landen. Wilt u per Flixbus naar Assen? Boek uw reis dan via onze website en geniet van de onderstaande voordelen!

Directe verbinding Lage reiskosten Gratis WiFi
Comfortabele stoelen Voldoende bagageruimte Gratis annuleren