Nu Nederland wordt overspoeld met overvolle treinen is het tijd voor een concurrent en op datzelfde moment probeert Flixbus grip te krijgen op Nederlandse bodem. Dit busbedrijf is sinds 2013 in Europa ontzettend aan het groeien en is momenteel actief in 16 verschillende landen met dagelijks ruim 45.000 busreizen. De prijsvechter wilt reizigers de mogelijkheid bieden van een directe verbinding tegen een laag tarief. Daarbij bent u verzekerd van een zitplaats, voldoende beenruimte en iets langere reistijden.

Goedkope busreis met Flixbus

Serieuze concurrent

Flixbus is zeker een serieuze concurrent te noemen. Zeker met de laatste ontwikkelingen, waarbij de NS InterCity bussen gaat inzetten tussen bepaalde steden. Het is dan voordeliger om hetzelfde vervoersmiddel op hetzelfde traject te pakken van een andere maatschappij. In Duitsland is Flixbus al razend populair en de verwachting is dan ook dat Nederlanders massaal zullen overstappen op korte/drukke trajecten.

Trajecten van Flixbus

Wanneer u dagelijks op een traject reist, waarbij u moet overstappen kan de bus een uitkomst bieden. Zo reist Flixbus dagelijks op het traject van Eindhoven naar Groningen, blijft de prijs betaalbaar en zijn mensen binnen afzienbare tijd op de gewenste bestemming zonder problemen/overstappen.

Er zullen in de komende periode steeds meer trajecten bijkomen, maar Flixbus zal moeten aftasten waar echt behoefte aan is.

Eindhoven naar Maastricht voor €5,- en een reistijd van slechts 3 uur.